Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ValueBox.gr.


Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πατήσετε το κουμπί "Προηγούμενο Βήμα", ώστε να επιστρέψετε στο προηγούμενο βήμα της διαδικασίας, και μπορείτε να συνεχίσετε να πλοηγήστε στο website μας.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε εντός 2 ωρών με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: 2317006644 ή μέσω e-mail: sales@valuebox.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία και έχει αποσταλεί το προϊόν, μπορείτε να κάνετε Άρνηση αποδοχής της αποστολής όταν επικοινωνήσει η εταιρία courier για την παράδοση ή αφού γίνει η παράδοση επικοινωνείτε μαζί μας για να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής (χρέωση 5€-15€) εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, έχετε το δικαίωμα:

i) είτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, ακόμη και επειδή απλώς αλλάξατε γνώμη. Ειδικότερα, σε αυτήν την περίπτωση δικαιούσθε είτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης, την προθεσμία, τον τρόπο άσκησής του παρακαλώ ενημερωθείτε εδώ.

ii) είτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο, σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή προϊόντος με έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, κατ’ εφαρμογήν των όσων ορίζονται στους τρόπους επιστροφής προϊόντων.